Solutii Integrate la Cheie

Sunati pentru support + 40 359 402295

Ethernet Routing Switch seria 3500

Seria de switch-uri Avaya Ethernet Routing Switch (ERS) 3500este o serie de echipamente Ethernet destinate pentru mediile de afaceri mici si medii, filialelor sau pentru aplicatii unde nu se poate instala un rack.

Fiind o solutie low-cost si cu functiuni bogate, switchurile de tip ERS din seria 3500 de la Avaya sunt disponibile in sase variante care includ modele de switchuri Ethernet cu variante de 24 de porturi 10/100BASE-TX si modele cu variante cu 10 si 24 de porturi 10/100/1000BaseT. Unele modele opereaza fara unitate de ventilatie, iar unele modele accepta sa furnizeze IEEE 802.3af PoE si IEEE 802.3at PoE+ pentru alimentarea diferitelor echipamente.

Pentru locații fără spațiu dedicat cu dulapuri de date, ERS 3500 ofera trei modele care funcționează într-un mod fără ventilator. Acest lucru asigură o funcționare silențioasă pentru săli de clasă, apartamente hoteliere, magazine de vânzare cu amănuntul precum și alte zone sensibile la zgomot.

În cazul în care există o cerință de putere pentru telefoane IP, puncte de acces wireless, camere CCTV de rețea și alte dispozitive, ERS 3500 suportă IEEE 802.3at Power over Ethernet Plus. Acest lucru asigură protecția investiției curente, precum și a viitoarelor puncte terminale de putere, cum ar fi puncte de emergente de mare viteză de acces fără fir și telefoanele video.

Pentru acele medii care doresc sa inceapa mici dar au flexibilitatea de a plăti pe masura ce acestea cresc, modele ERS 3500 de 24-porturi vor fi echipate cu o arhitectura de sasiu Avaya Stack. Această arhitectură oferă funcționalitate echivalentă cu un șasiu modular, dar fiind la un cost al unui switch cu forma fixa​​. Similar ca si cu adăugarea plăcilor de expansiune la un șasiu modular, noi unități ERS 3500 pot fi adăugate individual, pentru a forma un stack de switch-uri. Acest lucru permite clienților să plătească pentru porturi suplimentare și pentru capacitatea de lățime de bandă în funcție de necesități, în timp ce unitatea de stiva se coordoneaza ca si o singură unitate. ERS 3500 permite un trafic de pana la 80 Gbps de capacitate backplane virtual într-o stivă de 8 unități gestionate cu o singură adresă IP, folosind versiunea de software 5.1.Arhitectura șasiilor de la Avaya care pot fi stivuite pate îmbunătăți, de-asemenea, disponibilitatea rețelei prin capacitatea de hot-swap intr-o stiva fara afectarea traficului retelei, agregarea link-urilor prin stiva, recuperarea datelor in caz de intrerupere limk sau defectare unitate.

Switch-urile din seria 3500 oferă o înaltă performanță comutării layer 2, Layer 3 rutare locale și statică, caracteristici avansate de convergență și o gamă largă de caracteristici de securitate, inclusiv suport complet pentru IEEE 802.1x pentru controlul accesului la rețea securizată. Acestea sunt concepute pentru a simplifica operațiunile prin automatizarea multor procese care astazi se realizeaza manual, păstrând în același timp costuri reduse pentru IMM-uri conștiente și pentru implementările birourilor de la distanță.

 

Caracteristici si beneficii

Operatii simplificate. De obicei, în medii mai mici, nu exista personal IT local. Prin urmare, echipamentele achiziționate pentru a rula în aceste locuri trebuie să fie simplu de instalat, gestionabile și operationale.

Interoperabilitate validata cu Avaya IP Office. Pentru a simplifica implementările convergente pentru IMM-uri si birouri de la distanță, Avaya a validat interoperabilitatea între ERS 3500 și sistemul de IP Office. Acest lucru asigură că cele două produse funcționează perfect împreună atunci când sunt utilizate împreună - astfel este eliminata complexitatea asociata cu dispunerea, gestionarea și depanarea unui switch de la un producator tert / infrastructurii de comunicatii unificata Avaya.

1 minut plug-and-play pentru telefoane IP. Plug and Play înseamnă că de îndată ce un telefon IP este conectat la un switch Ethernet Avaya, telefonul IP este recunoscut automat și configurat.Această caracteristică poate simplifica dramatic instalarea de telefoane IP și simplificarea instalarii, adaugării, și modificării, ajutând angajații să-si mute propriile telefoane fărăsa apeleze ;a asistența unei firme externe. Pentru a permite aceasta capacitate de plug and play , Avaya oferă IEEE 802.1AB Link Layer Discovery Protocol și LLDP-media Discovery final (LLDP-MED), precum și Discovery Auto Avaya și caracteristica Auto Configuration (ADAC). Cu LLDP activat, ERS 3500 învață identificarea dispozitivelor învecinate și oferă aceste detalii pentru sistemul de management al rețelei. Aceasta permite ca sistemul să aibă in vedere cea mai up-to-date rețea fizica. În plus, ERS 3500 poate aplica VLAN de voce dinamic și QoS atât la telefon IP cat și portului din switch atașat.

Set-up automatic al switch-ului cu Avaya IP Office. În anumite scenarii de implementare nu poate fi prezent un specialist in rețele de date, prin urmare, Avaya este in curs de dezvoltare un script automat care să permită o instalare rapida, fără erori atunci când ERS 3500 este implementat cu IP Office. acest script de instalare numit "run IP Office" va automatiza întregul proces de set up pe switchul ERS 3500 prin utilizarea LLDP sau funcționalitate ADAC pentru a seta automat VLAN de date și voce, QoS și politici pe telefoanele IP, ceea ce înseamnă că IP Office și telefoanele IP sunt gata pentru a fi conectate imediat.

Management intuitiv Pentru clienții care se simt mai confortabil folosind interfața liniei de comandă (CLI), ERS 3500 oferă o un CLI aliniat la cerintele industriale, care este intuitiv și nu necesită nici un pic de instruire formală pentru persoanele cu cunostinte in mediul programarii switchurilor Ethernet.

Pentru clienții care sunt în căutarea unei interfațe simple grafice (GUI) pentru gestionare și programare, prin Enterprise Device Manager de la Avaya (EDM) vor primi un element integrat de de management web-based și un instrument de configurare care permite set-upul, configurarea și monitorizarea unui singur dispozitiv folosind fie HTTP sau HTTPS (Secure Web).

Pentru clienții care utilizeaza mai multe dispozitive ERS 3500, Avaya Configuration and Orchestration Manager COM), simplifică configurare multi-forma prin intermediul de șabloane - creșterea astfel coerența și reduce șansele de eroare în timpul schimbărilor de configurare.

Convergenta pentru comunicatii unificate, video de inalta definitie si multe altele

Pentru întreprinderile care doresc să-si consolideze toate formele de comunicare - voce, video și date - pe o singură infrastructură, Avaya ERS Seria 3500 oferă funcționalități care simplifică convergența acestor tehnologii.

Suport pentru IEEE 802.3at PoE + pentru a alimenta dispozitivele. Prin suportul pentru IEEE 802.3at PoE +, care oferă până la 32 de wati per port pe dispozitiv, switchurile ERS 3500 sunt capabila să alimenteze telefoaneele IP, puncte de acces wireless LAN, rețea CCTV cu camere de înaltă definiție și alte dispozitive. Aceasta elimină necesitatea utilizarii de surse de alimentare separate pentru fiecare unitate, care să permită reducerea costurilor de cablare și de management pentru adaugarea, mutarea, sau schimbarea acestora.

Capabilități cuprinzătoare de QoS. Seria ERS 3500 asigura un control de neegalat pentru rețele si sprijina o gamă largă de diferite tipuri de aplicații. ERS 3500 clasifică, prioritizează și marchează traficul IP LAN folosind până la patru cozi hardware de pe fiecare port - inclusiv pe porturile SFP din spate.

Solutie inteligenta de stivuire, furnizarea scalabilitatii, flexibilitate, rezistenta si performanta

Niciun producator nu știe sa efectueza stivuirea ca si Avaya. Au introdus primul sasius șasiu stackabil în 1998 și de-atunci lucreaza la perfectarea acesteia. A fost primul și singurul furnizor care a rupt limita Terabit cu ERS prin produseledin Seria 5600 și s-au diferențiat în industrie prin asigurarea faptului că sasiile pot fi stivuite ca si o implementare tradițională cu un șasiu modular.