Softer, Solutii integrate la cheie

Sunati pentru support + 40 359 402295

Ce este Fisa de Pontaj (Cartelina)?

Fisa de pontaj este una dintre caracteristicile cheie ale soluției Nettime pentru gestiunea operatiilor de prezenta, aceasta fiind un instrument esențial pentru gestionarea de prezenelor. Va permite sa controlati toate activitătile efectuate de operator care se desfasoara atat manual, cat si in mod automat, precum si modul în care operatiunile sunt efectuate in mod general. Icoane si culori disting tipul de măsuri corective (email, Web, manual). Fisa de pontaj ne arata prin intermediul unei singure imagini prezența personalului care sepoate efectua pe clasice terminale de pontaj sau pe terminale virtuale instalate pe PC-uri; de-asemenea se pot urmari justificările, cauzalele și datele comunicate pe parcursul lunii. Datele prezente aici sunt ulterior integrate in programele de salarizare cu ajutorul parametrilor dinamici gestionate de catre utilizator, care permite transferul cauzalelor din prezente in programul de salarizare.

 

 

Componentele hardware precum si softurile sunt proiectate nu numai pentru gestiunea personalului si pontaj ci si pentru controlul productiei, determinarea costurilor locului de munca (job costing), aplicatii pentru control acces.

Aparatura oferita de compania Softer se pot livra la cerere cu diverse terminale de citire cum ar fi: Cititoare pe baza amprentei ( biometrice ), tastatura cu cod, cartele magnetice, cartele de proximitate si MIFARE.

fisa de pontaj