Softer, Solutii integrate la cheie

Sunati pentru support + 40 359 402295

Terminal de pontaj Marker

Terminal de pontaj Marker cu display grafic, disponibil cu cititor magnetic, biometric sau RFID. Acest terminal este alegerea perfecta privind pretul si functiile oferite, fiind ideal pentru a fi utilizat in intreprinderi mici si mijlocii sau institutii publice. Permite pe langa efectuarea pontarii clasice si efectuarea de justificari la intrare sau la iesire, utilizat cu precadere angajatilor care trebuie sa iasa din unitate in interes de serviciu. Terminalul in varinata RFID detine doua antene interioare in carcasa, fiind utilizat pentru operatiile pontare la intrere si iesire. Sensul de intrare sau iesire se poate modifica din programul NetTime.

Avand o memorie capabila de stocare pana la 10 000 de tranzactii acest terminal este ideal in unitatile unde fluxul curent de personal este ridicat sau pentru unitatile care doresc sa doteze locatia cu mai multe terminale pentru a descongestiona fluxul personalului la pontare.

Permite gestionarea meniului de cantina, aceasta fiind destinat unitatilor care ofera masa anagajatilor in incinta unitatii. Cu ajutorul terminalului angajatii isi incarca optiunile pentru servirea mesei pentru ziua urmatoare si se verifica/deconteaza consumul real din ziua curenta. In acest mod se pot realiza economii insemnate in ceea ce priveste comanda portiilor daca este un serviciu extern de catering sau realizarea portiilor de mancare daca este vorba de o cantina interna. Astfel se deconteaza sau se realizeaza doar numarul de portii de mancare precomandate.

Terminalul Marker poate sa afiseze mesaje catre angajatul care se ponteaza. Aceste mesaje pot fi compilate si transmise din meniul programului de gestiune NetTime si pot sa fie diferite in functie de situatia si problema angajatului, de exemplu: "Treceti pe la Biroul Personal cu Adeverinta", "Discutati situatia orelor suplimentare cu seful de departament", "Justificati-va la HR intarzierea din data...", "Astazi veti primi bonurile restante"....etc.

Caracteristici tehnice

-cititor: magnetic bidirectional, biometric sau RFID 125 KHz sau 13,56KHz;
-display: 128x64 pixeli, 8 randuri a cate 21 caractere, retroiluminat cu leduri albe;
-tastatura: cauciucata cu 21 butoane;
-carcasa: din ABS cu autostingere;
-memorie: posibilitatea memorizarii de template-uri pe carduri RFID Mifare (R); 1024 Kbyte de memorie Ram tamponata
8192 Kbyte de memorie DRAM, 8192 Kbyte de memorie Flash;
-cpu: microprocesor pe 32 biti cu sistem operational preemptive multitasking;
-ethernet: 10-100 Auto-MDIX cu servicii TCP/IP, FTP ,DHCP si DNS;
-interfata de comunicare: trei porturi seriale RS232/RS485 ;
-relee: 2 buc. (deschidere usa, sonerie etc.);
-2 intrari NPN pentru monitorizarea status usa, numararea evenimentelor, etc; al doilea este optional;
-alimentare: 220Vac;
-programabil in limbaj TDBasic;
-funzionare OffLine, OnLine sau mixt;
-gestiune de comenzi si avansare productiei;
-disponibil cu modem analogic sau GSM/GPRS;
-dimensiuni: 210 x 125 x 60;

 

Componentele hardware precum si softurile sunt proiectate nu numai pentru gestiunea personalului si pontaj ci si pentru controlul productiei, determinarea costurilor locului de munca (job costing), aplicatii pentru control acces.

Aparatura oferita de compania Softer se pot livra la cerere cu diverse terminale de citire cum ar fi: Cititoare pe baza amprentei (biometrice ), tastatura cu cod, cartele magnetice, cartele de proximitate si MIFARE.

Marker