Softer, Soluții integrate la cheie

Sunați pentru suport: + 40 359 402295

Sistem de acces pentru unitati de recreere si bai.

Sistemul de acces oferit de Softer este un sistem avansat de control si plata asistat de calculator fiind adaptat nevoilor speciale ale facilităților de recreere. Sistemul este conceput pentru a controla accesul făcut de personal și cel efectuat de catre clienți, acesta fiind parameterizat și controlat de catre sistem (cum ar fi terminalele punctelor de acces, casele de marcat, tag-urile de citire / scriere dispozitive, etc), procesele de achizitie si emiterea de facturi/bonuri fiscale.

Sistemul de acces poate fi de asemenea integrat cu sisteme de front-office, furnizate de Softer sau cele existente precum si cu sistemele de de control al accesului hotelier sau cu cele de management al site-ului.

Sistemele de control acces furnizate de Softer pentru acces in unitatile de recreere sunt deja prezente într-o serie de țări din Europa Centrală. Fiind intr-o dezvoltare permanenta, compania noastră oferă un serviciu si o calitate mult mai buna decat alte produse similare pe piata.

softer_info terminal_spa incuietoare dulap vestiare softer turnichet spa softer

 

 

Tipuri de tehnologii de identificare


• Sisteme de implementarea tehnologiei de proximitate (carduri, bratari tip ceas)

• Sisteme de punere în aplicare tehnologia codurilor de bare

• sisteme cu tehnologii de identificare hibride(de proximitate si cod de bare)

Manager de baze de date:

• SQL Server 2005 Express Edition:Managerul disponibil gratuit baze de date cu limitări: 1procesor, 1GB RAM, baze de date maxim 4GB,maxim 25 de stații de lucru.
• SQL Server 2005 Standard:Administratorul bazei de date până la data de mare putere. Licența este necesara pe stațiile de lucru.

Avantajele Inteligente a sistemului

• Implementarea tehnologiei identificare prin proximitate (RFID) reduce costurile de gestionare a biletului;
• Crește securitatea;
• Reduce utilizarea abuzivă a biletelor;
• Gestionează drepturile de acces ale clienților și a personalului;
• Oferă plata convenabil (CASH-free) pentru serviciile în cadrul unitatilor;
• Asigură procesarea ușora a biletelor de sezon;
• Sistem flexibil, configurarea modului de lucru stand-alone/in retea/mixt;
• Blochează dulapurile din vestiare utilizand o tehnologie de proximitate ceea ce permite o utilizare mai convenabila și mai ușora;
• Utilizeaza dispozitive de informare (display) poliglote pentru informare persoanelor;
• Fiind o structura modulară, permite extinderea ulterioară în orice moment.

Caracteristici generale sistem

Sistemul este flexibil, are o structura modulara, la care pot fi adăugate dispozitive on-line de sine stătătoare. Trecerile efectuate de clienți și personal din zonele de bai selectate pot fi ținute sub control prin intermediul unor puncte de control al accesului (sau terminale). Tag-uri de identificare de proximitate (carduri sau bratari) cu drepturi de acces sunt utilizate pentru a identifica punctele de control al accesului și servicii, pentru care deținătorii tag-urilor respective,detin dreptul de- a le utiliza.

Sistemul este format din module software și componente hardware, acesta din urmă a comunica unul cu altul, fie indirect (dispozitive stand-alone) sau direct (dispozitive de on-line). Reteaua de comunicații este configurata pentru a oferi comunicații de date între orice dispozitiv on-line și calculatorul său de control. Rețeaua de comunicații poate încorpora transmisii de date in RS-232 TCP / IP și RS-485 .

Un sistem poate sa contina mai multe stații de lucru, fiecare dedicat unui anumit loc de muncă. În special, sistemul poate folosi o stație de lucru tip controler pentru controlul punctele de control acces; stație de lucru la emiterea biletelor, la casele de bilete, o stație de lucru la punctul de informare, o stație de lucru de securitate / supraveghere, iar într-un sistem modern putem avea stații de lucru la punctele-de-vânzare.

Spa_deployment

Componente sistem acces balnear, recreere, parcuri acvatice

Bratara de proximitate (Ceas-tag)

bratara acvatica softer watchtag braceletCeasul sau bratara de proximitate este alcătuit din plastic rezistent la uzura. Gratie formei acesteia de ceas, watchtag-ul de proximitate poate fi folosit în condiții de siguranță acesta fiind si foarte confortabil. Ca si programare, aceasta poate fi dotat cu diverse drepturi limitate în timp, prin punctele de control precum și limita de cumpărare. Ceasurile (bratarile) sunt disponibile în diferite culori, astfel încât să facă de-asemenea diferența vizuală între diversele drepturi de acces și drepturile de cumpărare impuse de administratorul locatiei.

Carduri de proximitate HItag2

Carduri Hitag2 acces parc acvaticIn sistemele oferite si realizate de Softer cartele de proximitate HiTag2 pot fi utilizate ca bilete de sezon sau cărți de identificare pentru acces la serviciile cu reduceri. La momentul sosirii, prezentarea acestui abonament de la casierie, oaspetele primeste ceas/ tag-ul ca si un acces pe ziua respectiva,activat cu toate facilitatile definite de catre abonament, astfel încât să-l folosească pe tot parcursul zilei. Puteți imprima imagini personale sau specifice locatiei precum si și text pe ele cu ajutorul unei imprimante identitate. Cartele de proximitate Hitag2 pot fi de asemenea, eliberate pentru identificarea personalului și să acorde accesul necesar pentru desfasurarea activitatii muncii.

Terminal de informare

info terminal pentru clientiEste echipat cu un ecran LCD și cititor de proximitate, acest dispozitiv este folosit pentru a citi datele din mijloacele de identificare (carduri, watchtags) și de-a le afișa. (de exemplu: valabilitate, numărul de blocare al dulapului, disponibilitatea de credit pe bilet, etc). Datele care sunt prezentate pot fi configurate prin programare.

 

Info Touch

terminal infotouchTerminalul InfoTouch este ușor de utilizat in sisteme furnizate de Softer, avand un stil modern combină caracteristicile unui PC și cel de afișare. Permite de-asemenea conectarea unui dispozitiv de citire/scriere de proximitate. Aplicațiile care rulează pe dispozitiv vă oferă un meniu cu anumite opțiuni. Aceste opțiuni (de exemplu: afișarea de informații, servicii, rezervari) depinde de conținutul tag-ului (card, ceas) prezentat. Detine sistemul de operare integrat, memorie și hard disk pentru a va putea oferi de asemenea, posibilitatea de a rula diferite aplicații speciale pe ecran (publicitate, anunțuri, hărți interactive).

Blocator dulapuri

blocator dulapuri vestiareBlocatorul de dulapuri este dotat cu un controler electronic si memorie. ID-ul propriu si al tag-ului (card, bratara) care l-a blocat sunt stocate in memorie. .Închiderea, deschiderea si evenimente conexe de operarare sunt de-asemenea, stocate în memoria sa. Dispune de o instalare ușoară și fără fir, blocatorul oferit de Softer este un dispozitiv de sine stătător cu baterie. Acesta este operat de cardurile de proximitate sau de ceas-tag-uri fiind recomandat pentru încuietorile vestiarelor din facilitatile de recreere (bai, sali de sport, etc). Blocatorul poate fi deschis și închis de către cardurile de proximitate sau de un ceas-tag valabil. Acesta poate fi deschis și inchis de nenumarate ori, dar deschiderea poate fi efectuată numai cu ceas-tag-ul, cu care anterior a fost închis. Oaspetele poate deschide numai dulapul pe care l-a închis anterior. Numarul de cicluri de deschidere si inchidere fara inlocuirea bateriilor este de aproximativ 40 000.

Componente On-Line

cititor si inscriptionator de proximitateNoile cititoare de proximitate sunt dispozitive care permit citire si scriere de date pe card. Cateva caracteristici: design nou, indicator circular atractiv, terminale cu șuruburi de fixare și potrivire pentru montare pe cutie electrică sau pe perete. Dispozitivele sunt capabile să recunoască cardurile HiTag2 (cum ar fi carduri de proximitate, ceas-tag-uri) și sunt capabile sa scrie date pe acestea. Aceste dispozitive HiTag2 de citire/scriere pot fi integrate în aplicatiile si sistemele de control acces SOFTeR speciale (de exemplu, bai, stranduri acvatice, recreere, sala de sport, acces hoteluri, steme de control, etc.)

Controller

controller acces strand acvaticEste un terminal de control al accesului, care controleaza echipamentele electronice conectate si operate prin diferite mijloace de de identificare si poate fi utilizat în general în sistemele de acces SOFTeR. Terminalul este echipat cu intrări și ieșiri pentru a fi utiliza în numeroase aplicații de uz general. Aplicații tipice: control al accesului, Sisteme Pontaj, Echipament de control electromecanic, electromagneti, turnichet tripod sau de inaltime totala, barieră, etc.

Numar de intrari: 4 generale + 7 speciale; intrarile generale se pot comanda sa fie normal deschise sau normal inchise; 2 iesiri fara potential 6A DC; 4 iesiri cu colector deschis 0,5A; comunicare pe RS-485, RS-232 sau TTL; numar de carduri: 21008 carduri normale, 12605 carduri cu PIN; Numar de evenimente: 9362;

Colector de ceasuri (ceas-tag) cu cititor incorporat

tag collectorColectorul este conceput pentru a colecta ceas-tag-uri la punctele de ieșire al facilităților de recreere, bai, aqua park-uri și săli de sport. Acesta are un incorporat un cititor cu tehnologie de proximitate și este capabil sa recunoasca tag-uri HiTag2 ( ceas-tag-uri). Prin controllerul incorporat este de asemenea capabil să controleze accesul dispozitivelor de blocare (de exemplu turnichet, poarta batanta, etc). Colectorul este de asemenea dotat cu un ecran adecvat pentru afisarea de informații diverse.

Turnicheti

turnichetiCu un trafic de trecere de maxim de 20-person/minute si diferite modele, SOFTeR oferă o gamă largă de turnicheți tripod. Acestea sunt echipate cu o unitate de control și alimentare, și sunt disponibile in variantele fail-secure si functionare in condiții de fail-safe.

 

 

Software

software acces Software-ul este proiectat pentru parametrizare și controlul sistemului de control al accesului in facilitatea de recreere, realizeaza evidența de acces efectuata precum si evenimentele ce au avut loc cum ar fi emiterea biletelor și a diferitelor mijloace de acces. Puteți defini de asemenea, diverse servicii oferite de facilitate și utilizarea acestora, se pot extrage liste și rapoarte statistice. Ca si optiune programul de management al incuietorilor poate face parte din acesta.