Salut! Sunt eu, casa ta inteligenta

Mai multe informatii la +40 770 424 364

Caracteristicile mai importante

 

icon bec casa inteligenta softer

ILUMINARE pentru fiecare ocazie din viata ta sau familiei tale

Cinema, romantism sau de petrecere. Schimba atmosfera in casa ta cu diferitele efecte luminoase, care pot fi setate cu ușurință, în mod individual, pentru fiecare

 

icon casa inteligenta smartphone softer cloud

Control de la distanta când sunteți plecați in vacanta

Controlați casa de oriunde. Cu aplicația gratuită pentru smartphone-uri și tablete, puteți deschide ușa de garaj pentru a primi un colet, sau sa lăsați sa intre soacra, fără a fi nevoie să fie cineva acasă.

 

icon muzica ambientala casa inteligenta softer cloud

Muzica preferată în camere

Bucurați-vă de muzica preferată, în orice  moment și in fiecare cameră din casa ta inteligenta. Imaginați-vă când mergeți  în baie dimineața și sunteți întâmpinat cu postul de radio preferat. Ce un start bun pentru o zi!

 

icon camera cctv casa inteligenta softer

Aplicații de control video si interfon

Aplicația este compatibilă cu un video interfon, astfel încât să puteți comunica când sunteți la drum cu vizitatorul la ușa dumneavoastră și să-l lăsați înăuntru dacă e nevoie.

 

icon canapea casa inteligenta softer cloud

Home Cinema integrat

Ora 9 PM: Fie că va pregătiți pentru la cel mai recent episod al show-ului preferat, sau stați ghemuit pentru a viziona un film, puteți transforma camera de zi in home cinema doar cu un comutator. Un click este tot ceea ce trebuie pentru a porni televizorul, închideți jaluzelele și reduceți intensitatea luminilor. De tot ceea ce aveți nevoie acum sunt floricelele.

 

icon jaluzele casa inteligenta softer cloud

Control jaluzele automatizat

Sistemele dvs. de umbrire știu ce să facă: jaluzele dvs. reacționează la poziția soarelui pe cer. Dimineața, jaluzelele de pe est protejează ferestrele menținând camerele reci, iar după-amiaza, jaluzelele de pe partea de vest a casei intra în acțiune.

 

Controlezi locuinta oricand si de oriunde

acces de la pC sau Smartphone

casa inteligenta accesibila din browsercasa inteligenta accesibila de pe mobil

control casa inteligenta

Controlati-va locuinta prin Browser


Partea cea mai interesanta al automatizării oferita de SOFTeR este că indiferent dacă sunteți acasă pe canapea sau la birou, puteți controla de la distanță casa dumneavoastră.

Doriți să porniți încălzirea in casa cât sunteți încă în drum spre casă dintr-o vacanță? S-a făcut!

Nu vă amintiți dacă ușa din spate este închisă si trebuie sa verificați în timp ce vă aflați la birou? S-a făcut!

Puteți controla întreaga casă cu un browser, tabletă sau smartphone deoarece e o casă automatizată, modul dumneavoastră de viață.

alte caracteristici interfata web

USOR de utilizat

casa inteligenta usor de utilizat


Butoanele și fonturile mari fac ca vizualizarea interfeței web sa fie ideală pentru orice tabletă.

Astfel, puteți folosi interfața web pe o tabletă montata pe perete, precum și în modul în care l-ați folosi în mod normal.

APLICATII MOBILE PENTRU CASA TA INTELIGENTA

aplicatii mobile pentru casa ta inteligenta

Totul Este Sub Control

Fie că este vorba de iluminat, de încălzire, perdele, jaluzele sau orice altceva, doar câteva atingeri ale ecranului tactil și ești în control total al casei tale indiferent dacă sunteți în interiorul ei sau la o distanță de o mie de kilometri!

controlul casei inteligente

 

design modern aplicatii casa inteligenta

        aplicatia perfecta

 

Noi avem aplicația de casă inteligentă indiferent ca aveți un iPhone sau iPad, smart phone sau tabletă.

aplicatii phoneaplicatii smart

 

 

Aplicatii pentru casa ta inteligenta

aplicatii1

home page personalizat

 

Homepage personalizat
Puteți personaliza pagina de pornire în aplicația M@gic Home in funcție de gusturile dumneavoastră. Veți avea de asemenea în curând posibilitatea de a primi actualizări de prognoza meteo orară pentru locația dvs.

 

controlul luminilor

Controlul luminilor
Crearea scenelor de iluminat uimitoare sunt ușor de realizat în noua aplicație. Puteți modifica, de asemenea, scenele de iluminat existente și să ștergeți scenele nedorite doar la o apăsare de buton.

 

jaluzele automatizate

Jaluzele automate
Cu această aplicație, puteți opera perdele, jaluzele, rulourile sau copertina in mod automat sau manual, după bunul plac.

 

controler de camera inteligent pentru casa ta

Controler de camera inteligent
Puteți defini timpi de încălzire și temperatura pentru fiecare cameră și sistemul dvs.  de încălzire va învăța cât timp este nevoie pentru a obține temperatura dorită într-o cameră și astfel se va conecta si deconecta in mod automat.

 

server muzica pe zone

Server de muzica pe zone
Controlați Serverul de Muzica din confortul canapelei dvs. prin aplicația adecvata – porniți sau opriți zonele, reglați volumul sau schimbați sursa de muzica.

 

sistem de alarma casa inteligenta

Sistem de alarma
Activarea sau dezactivarea sistemului de alarmă se realizează prin aplicația casei inteligente. Puteți vedea, de asemenea, starea curentă a alarmei, chiar și atunci când sunteți plecat.

 

panouri fotovoltaice

Fronius-Panouri Fotovoltaice
Utilizați aplicația SOFTeR pentru a monitoriza cat de multă energie electrică produce sistemul fotovoltaic și câtă energie electrică cumpărați de la rețeaua electrică.

sauna

Sauna
Aplicația SOFTeR este perfectă pentru controlul saunei: Pornește si oprește sauna, trece pe programele de saună stabilite, programează individual temperatura, umiditatea, iluminarea și multe altele.

 

controler media

Controler Media
Cu aplicația SOFTeR, puteți controla dispozitivele multimedia mult mai ușor și reduceți numărul de telecomenzi care va stau dezorganizate pe măsuța de cafea.

 

organizator de sarcini

Organizator de Sarcini
Utilizați organizatorul de sarcina pentru a urmări comenzile individuale, pentru controlul manual al locuinței, dacă nu aveți conexiune la Internet, de exemplu.

 

meteo

Meteo
Obțineți cele mai recente prognoze meteo pentru locația dvs. dintr-o privire cu noua aplicație de casa inteligenta.

 

statistici

Statistici
Statisticile dumneavoastră sunt vizualizate perfect în aplicația oferita de SOFTeR și pot fi analizate cu precizie cu funcții zoom in / zoom out .

 

interfon

Interfon
Interfonul este acum în măsură si  să facă fotografii, așa că, dacă un vizitator sună la ușa dvs. în timp ce sunteți în afara locuinței, puteți afla rapid și ușor cine v-a căutat.

 

garaj si usi

Garaj
Puteți comanda ușa de la garaj prin intermediul aplicației noastre sau puteți verifica starea unei uși atunci când nu sunteți acasă, pentru liniștea Dvs.

intretinere

Timer Întreținere
Aplicație perfectă pentru monitorizarea filtrelor din echipamentele dumneavoastră și ale altor echipamente care necesită o întreținere periodică.

 

 

 

mai mult din iluminare

luminile revolutioneaza casa ta

lumina in casa

rreerr