Softer, Soluții integrate la cheie

Sunați pentru suport: + 40 359 402295

Ce va propune Softer Cloud?

SOFTeR Cloud va propune o gama variata de produse profesionale, destinate pentru satisfacerea oricarei exigente in domeniu. Sistemele de supraveghere si monitorizare puse la dispozitie de catre Softer Cloud sunt disponibile in mai multe variante tehnice cum ar fi: telecamere alb/negru sau color, telecamere cu rezolutie standard, rezolutie  inalta,  rezolutie  inalta  si  low-light,  telecamere  day/night,  telecamere  wide  dynamic range, telecamere high definition pixel, telecamere cu lentile variofocale integrate, telecamere cu zoom integrat, telecamere minidome, dome, speed dome si telecamere in carcase antivandal precum si in carcase speciale. Telecamerele au posibilitatea de transmisie a semnalului video analogica si/sau prin TCP/IP.

Beneficiile unui sistem de supreveghere video (CCTV)

Un sistem trebuie sa fie cuprinzator, prietenos, eficient in functionare si economic in instalare si intretinere.

Lucreaza permanent, in timpul zilei camerele de supraveghere ofera imagini de calitate in culori, iar pe timpul noptii ele comuta in mod automat in regim de lucru nocturn lucrand in infra rosu oferindu-va imagini monocrome in conditii de lumina zero.

Ofera definitie inalta a imaginii, fiind capabile sa vizualizeze si cele mai fine detalii cum ar fi furtul rapid cu mana, reduce numarul necesar de camere instalate. Aveti de-asemenea posibilitatea de a efectua zoom digital fara alterarea imaginii.

Accesarea imaginilor, se poate realiza de otiunde unde exista comunicatie prin internet. Astfel va puteti monitoriza proprietatea, afacerea sau caminul Dvs. imaginile live sau inregistrate la puteti vizualiza pe mai multe device-uri cum ar fi un PC, laptop, tableta sau telefon mobil.

Inregistrarea imaginilor, se poate realiza local pe un inregistrator digital ori server dedicat sau prin serviciul de cloud in data center-ul nostru. Avantajul inregistrarii in cloud este ca nimeni din personalul Dvs. nu are acces la sistemul de inregistrare in afara de cei cu drepturi in acest sens, doar noi stim ca exact unde se realizeaza inregistrarea. Transmisia datelor se realizeaza la cerere printr-un tunel VPN criptat, astfel nimeni nu are acces la datele Dvs. Acest mod de lucru este relativ nou si poate fi oferit de putine firme de profil, deoarece necesita o logistica complexa si oameni specializati din punct de vedere tehnic.

Vizualizare CCTV

De ce sa inchiriez un sistem se supraveghere video?

Inchirierea este o metoda de finantare sigura si de incredere. Este usor de inteles, usor de gestionat si foarte flexibila.

Sistemul Ideal este accesibil prin Inchiriere. Prin inlocuirea unei investii mari de capital, cu mici plati de inchiriere va puteti permite imediat sistemul de securitate cel mai potrivit pentru afacerea dvs., acum! De ce sa faceti compromis cu privire la solutia de securitate atunci când nu trebuie?

Inchirierea este 100% eficienta din punct de vedere fiscal. Prin platile dvs. de inchiriere in rate va reduceti povara fiscala a dvs. - amintiti-va o cumparare directa este tratat ca un activ si acest lucru înseamna doar o parte din depreciere a valorii. Daca alegeti sa achizitionati echipamente de supraveghere video atunci le veti amortiza, conform codului fiscal, pe o perioada medie de patru ani. Inchirierea permite accelerarea procesului de amortizare si diminuarea ciclului de viata al bunului, permitandu-va sa aveti access mai rapid la ultimele tehnologii. Prin reinoirea mai rapida a echipamentelor, inchirierea iti permite sa te adaptezi mult mai usor si mai bine la cerintele impuse de pietele actuale in continua schimbare. Acest lucru se traduce intr-o flexibilitate mult mai mare, nu numai din punct de vedere tehnologic, dar, mai important, din punct de vedere al finantelor dumneavoastra.

Cash Flow relaxat! Nu va puteti permite sa taiati din costurile investitiei al unui nou sistem de securitate necesar afacerii Dvs. Prin inchirierea sistemului de securitate reduceti presiunea asupra finantelor, acesta inlocuieste investitia mare in numerar cu plati mai mici lunare. In acest mod va puteti pastra banii lichizi pentru alte cheltuieli cum ar fi materii prime, salarii, utilitati,etc.

Mai mult, daca inchiriati, veti evita blocarea de capital valoros. Acest lucru este deosebit de important pentru companiile care au nevoie sa-si mentina lichiditatea la un nivel ridicat pentru a face fata provarilor pietei. Daca in trecut v-ati simtit poate fortat cateodata sa utilizati echipamentele existente depreciate moral datorita faptului ca nu erau complet amortizate, acum, prin inchiriere, nu veti mai avea niciodata aceasta constrangere.

Avantajele inchirierii

- Nu necesita investitii mari de capital pentru achizitia echipamentelor;

- Costurile de instalare pot fi incluse in ratele de inchiriere;

- Costuri fixe care acopera achizitionarea echipamentelor de securitate, instalare si punere in functionare;

- Facilitatile de credit existente sunt pastrate intacte pentru alte achizitii;

- Inchirierea este deductibila 100% fiscal;

- Pe masura ce afacerea creste, noi echipamente se pot adauga sistemului existent. Exista mai multe optiuni disponibile, inclusiv uograde-uri, cazuri in care platile chiriilor restante sunt luate intr-un contrct de inchiriere nou impreuna cu costurile echipamentelor noi. Putem discuta despre cele mai bune optiuni pentru Dvs., in orice moment pe durata contractului de inchiriere

. Un alt avantaj major este ca inchirierea este la fel de buna ca plata imediata a bunului atunci cand vine vorba de negociat si obtinut reduceri de la furnizori. Acesta este motivul pentru care multe companii aleg sa inchirieze chiar si atunci cand nu exista avantaje fiscale clare.

Servicii oferite de Softer Cloud

Oferim serviciu de consultanta gratuita pentru achizitia unui sistem de supraveghere video (CCTV).

Instalarea unui sistem CCTV poate fi problematic pentru multe organizatii. Prin aspecte care includ, cum ar fi care produse sa fie alese, ce marca, intelegerea cerintei, compararea ofertelor bazate pe diferite solutii si echipamente, cum ar trebui operat sistemul ca sa fie eficient asigurandu-se faptul ca sistemul indeplineste cerintele legislative in vigoare si produce imagini de calitate doveditoare. Chiar daca primiti oferte pe solutii tehnice identice poate fi dificil de a determina daca oferta cu cel mai mic pret intr-adevar reprezinta un avantaj fata de alta oferta la un pret mai mare dar mai viabila din punct de vedere tehnic.

Conform datelor de la politie, 80% din inregistrari nu sunt deloc utilizabile si 90% din sisteme sunt ilegale la momentul pornirii, fiind important ca un sistem CCTV sa fie proiectat in mod corect pentru a nu se irosi investitia.

softer cctv oradea

Tehnicienii nostri au o experienta formata de-alungul a mai bine de 10 ani de instalari de sisteme de securitate. Avem la activ un numar foarte mari de instalari compuse din sisteme simple sau complexe si detinem o baza logistica pentru realizarea oricarui tip de instalatie.

instalator cctv instalator cctv softer

Servicii si Echipamente

Servicii La client Data Center Suprav.24/7 Internet Intretinere
Stocare locala Da Nu Nu Da pt. vizualizari Da off line
Stocare in Cloud Nu Da Da Da Da on line
Optimizare resurse Nu Da Da Da Da on line
Rata fixa Da Da Da Da Da
Inlocuire componente Da Da - Da Da