Softer, Solutii integrate la cheie

Sunati pentru support + 40 359 402295

De ce este necesar un sistem de control acces?

    Sistemele de control acces in campusuri școlare și a clădirilor aferente sunt un aspect important pentru administratorii școlilor. Ei au nevoie de menținerea unui climat școlar primitor asigurându-se în același timp că instalația funcționează în condiții de siguranță maxima, atunci când școala este în sesiune dar și atunci când clădirile sunt neocupate.

    Există multe proceduri simple, care pot fi urmate pentru a descuraja intrușii de la intrarea in perimetrul unității cat și pentru a reduce riscul ca elevii și părinți sa pătrundă în zonele restricționate. Acestea includ limitarea punctelor de acces vizitatori la un singur punct marcat în mod clar de intrare "principala", postarea de anunțuri de avertizare cu privire la accesul potențialilor trecători și reducerea numărului de uși care pot fi deschise din exterior.

   Utilizarea unui sistem electronic de control al accesului face controlul gestionarea mult mai ușoară și mult mai eficienta. Acesta poate oferi de asemenea, metode de îmbunătățire a securității, sănătății, gestionarea personalului și supravegherea studenților. Aceste beneficii care ar trebui să fie luate în considerare în mod serios la achiziționarea echipamentelor de control al accesului.   Consilierii de securitate recomanda de multe ori utilizarea de cartele de proximitate pentru personalul școlii cu cititoare de carduri la intrări cheie, cum ar fi intrarea principală, intrările al parcărilor profesorilor și ușile utilizate pentru pauze / activități de joacă și orele de educație fizică.

securitate in scoli

Aplicatii in invatamant

 Scoli primare

 Există mai multe modalități prin care o școală primară poate beneficia de un sistem de control acces, cele mai importante dintre acestea fiind copii de protejare.

 

Sistemele de control acces pot ajuta profesorii in a oferi un mediu sigur și prietenos pentru elevi. În același timp, sistemul poate ajuta pentru a proteja obiectele de valoare și să ofere mai multe beneficii pentru școală.

clasa_elevielevi_clasaelev_3

Mai jos este o listă de aplicații principale de control al accesului, plus o listă de modalități în care o școală primară poate beneficia de un sistem de control acces.

Restricționarea generala al accesului in clădireacces_fara_chei

   Utilizarea principală a unui sistem de control acces presupune setarea permisiunilor de acces adecvate pentru elevi, personalului și a vizitatorilor, astfel încât fiecare dintre ei să aibă acces doar in acele zone in care au nevoie pentru a-si desfășura activitatea si numai la orele in care au nevoie pentru a le accesa. Acest lucru le va permite să circule liber, fără a compromite siguranța și securitatea.
  Atunci când se emite un card pentru un anumit utilizator, se poate configura astfel încât, sistemul sa conțină detaliile împreună cu nivelul de acces pe care le au in fiecare zonă controlată a școlii sau a campusului universitar. Sistemul controlează nu numai zonele la care au acces, dar de asemenea, orele și zile ale săptămânii in care va fi permis accesul.
  Atribuirea de carduri de acces va varia în funcție de tipul de unitate. De obicei, într-o școală primară, cardurile vor fi emise numai pentru membri ai personalului didactic, îngrijitori și personalul de curățenie. Cele mai multe dintre aceste carduri vor avea valabilitate limitata la anumite ore ale zilelor de școală în cazul în care titularul cardului este de serviciu.
  Într-o universitate sau scoală gimnaziala, se emit carduri pentru toți elevii, care să le permită să acceseze amfiteatre, zone de studiu, biblioteci, etc, precum și zonele de parcare studențești și săli de reședință. Cardurile lor nu vor permite să pătrundă în zonele deservite de personal, zonele de depozitare sigure sau orice parte a campusului sau a scolii care nu este relevant pentru studiul lor.

 

 

Protectia elevilor si a profesorilor pe durata orelor

   În școli, securitatea personalului și a elevilor este de o importanță capitală. Copiii au dreptul la un loc sigur în care să fie educați, iar membri  personalului au dreptul la un loc sigur în care să lucreze. Cum violența în școli este în creștere, aceasta este o problemă serioasă pentru diriginți și administratori ai școlilor.

   Elevi_6

  Este esențial să se abordeze folosirea violenței de către copii și de părinți, precum și prevenirea intruziunilor nedorite la intrarea în școală. În același timp, nimeni nu vrea ca școala lor să arate ca o închisoare cu garduri înalte și o mulțime de încuietori și chei. Deci, e necesar instalarea unui sistem de acces adecvat pentru a asigura securitatea maximă si menținând în același timp un climat școlar primitor si prietenos.

  Utilizarea unui sistem de control al accesului furnizat de care SOFTeR CLOUD va poate ajuta la oferirea unei protecții necesare pentru elevi, studenți și personal, fără a crea un mediu ostil de tip închisoare. Mai mult decât atât, presiunile asupra personalului pentru a menține un nivel ridicat de vigilență poate fi facilitat, cu asigurarea că nimeni nu poate intra în clădire fără a fi verificat în mod prealabil.

  De obicei, toate ușile externe, altele decât intrarea principală pot fi echipate cu un sistem de închidere electronic, care rămâne activat în timpul orelor de predare. Cititoarele de carduri adecvate pentru intrare și butoanele de ieșire vor preveni dorința de intruziune de la intrarea în sediul unității în timp ce copiii sunt la ore, fără a afecta utilizarea acestor uși pentru evacuarea in caz de urgență. Personalul didactic poate utiliza cardurile lor de trecere pentru a pătrunde în sediu pe timpul orelor de lucru. În afara orelor de școală, ușile pot fi "blocate" în cazul în care numai membrii de rang înalt al personalului au acces.

    

  Intrarea principală poate fi echipata cu un sistem de închidere electronic, împreună cu un interfon, astfel încât vizitatorii pot fi primiți de către personalul de administrare. Un buton de eliberare ușă situat în sediul de administrare poate fi apăsat pentru a permite vizitatorilor accesul într-o zonă de recepție pentru verificare. De acolo, vizitatorii vor avea permisiunea necesara de acces în zonele adecvate, prin ușile protejate de control acces. În unele cazuri, odată ce vizitatorii au fost verificați, pot fi lăsați sa circule prin emiterea unui card de acces temporar.

software_acces

Managementul vizitatorilor

    Un sistem de control acces oferă mai multe opțiuni pentru gestionarea vizitatorilor. În toate cazurile, este important ca vizitatorii sa nu poată intra în sediul unității fără a fi verificați la recepție / birou de administrare.
  Cel mai simplu mod este de a asigura faptul că sistemul de control al accesului este montat la toate zonele in care părinții și membri ai publicului nu ar trebui să intre. Odată ce un vizitator a fost verificat, un membru al personalului le poate permite accesul in zona in care au nevoie pentru a efectua vizita, fie prin folosirea de carduri de trecere sau prin utilizarea unui buton de la biroul de administrare.

    În unitățile mari, ar putea fi mai potrivita emiterea uni card de acces temporar pentru vizitatori. În acest caz, drepturile de acces ale cardului de trecere trebuie să fie setat pentru a permite accesul vizitatorilor doar in acele zone necesare pentru scopul vizitei lor. Dacă turnicheții sunt montați la intrarea principală, in interior pot fi instalați încuietorile speciale pentru limitarea accesului pe diferite uși. În cazul în care nu există nici un mijloc care sa garanteze  returnarea cardurilor de trecere, drepturile de acces ar trebui să fie setate astfel încât acestea să expire într-o perioadă scurtă de timp.

  Vrem ca SOFTeR CLOUD să fie singura sursă de securitate de care veți avea vreodată nevoie. Va garantam ca nimeni nu se poate compara cu o selecție mare de soluții pe care o putem oferi, service-ul oferit, reputația pentru sistemele instalate și de prețurile scăzute oferite de SOFTeR CLOUD. După ce va transmitem oferta, va oferim un discount de  plus 15%, dacă ați găsit un element tehnic identic pentru mai puțin.

Acces_turnichet_scoala

Acces_turnichet_scoala

acces_turnicheti_scoala

Ati prins ideea?

Suntem sursa de securitate cea mai potrivita

s15

s13

s14