Softer, Soluții integrate la cheie

Sunați pentru suport: + 40 359 402295

Partenerii nostri

Image

Avaya

Avaya este un furnizor global de servicii de ultimă generație cum ar fi soluții de comunicații, furnizarea de comunicații unificate, colaborare video în timp real, contact center, rețele și servicii conexe pentru companii de toate dimensiunile din intreaga lume.

Image

Cisco

Cisco Systems, leader mondial în produse si tehnologii în domeniul rețelelor de calculatoare are ca obiectiv și împuternicirea comunităților prin soluții networking și a soluțiilor Internet Technology. Cisco crede că tehnologia va permite organizațiilor să-și îmbunătăţeasă eficiența activităților.

 

AXIS Communications

Image

Axis este lider de piață în sistemele de supraveghere și o putere care forteaza trecerea de la analog la digital a sistemelor de supraveghere video, deschizand calea pentru o lume mai sigură si mai inteligenta.

IGEL Technology

Image

IGEL Tehnology este unul dintre furnizorii de thin client lideri din lume, fiind Nr. 1 în Europa pentru thin clienti bazati pe Linux și unul dintre brandurile de thin client cu cea mai rapidă creștere.

VMware

Image

VMware este lider global in virtualizare si infrastructura cloud, ofera solutii dovedite ca fiind viabile care accelerează IT-ul prin reducerea complexității și asigurarea un serviciu mai flexibil si agil.

IBM

Image

Cu o experienta de peste 100 de ani, IBM a fost si este un producator de renume in ceea ce priveste echipamente IT profesionale pentru data center si cloud computing care acopera exigentele din orice afacere.

 

Kodak

Image

Solutiile Kodak includ scanere premium și software de captare, software pentru flux de lucru al informațiilor precum si o gamă pentru extinderea de servicii profesionale și de servicii fiind lider în acst domeniu. Incepand de la birourile mici pana la operațiuni globale, Kodak are soluții pentru a automatiza procesele de afaceri și poate să livreze solutii inteligente de informarepentru intreprinderi.

CDVI

Image

CDVI America oferă o gamă largă de soluții de control acces - inclusiv de control al accesului biometric - pentru a se potrivi cu o gamă largă de aplicații client, incluzand clădiri, parcari auto, birouri si complexe de birouri, agenții guvernamentale, medii campus și medii de înaltă securitate, cum ar fi închisorile, companii aeriene și infrastructuri critice.

Samsung

Image

Samsung ofera sisteme de supraveghere din gama premium, de inalta performanta, inalta rezolutie si de mare stabilitate, destinata consumatorilori doritori de tehnologii sigure si fiabile. Bazate pe tehnologii optice și de procesare a imaginii acumulate de peste 30 de ani, Samsung si-a consolidat poziția de lider în domeniul soluțiilor de securitate prin dezvoltarea și fabricarea de sisteme de securitate de ultimă oră.

 

Image

Schrack Seconet

Schrack Seconet impune aceleaşi standarde ale calităţii fără compromisuri chiar şi pentru monitorizarea obiectivelor mici şi medii şi pune în practică experienţa îndelungată din domeniul sistemelor de alarmare la incendiu prin dezvoltarea celei mai noi centrale compacte de incendiu, Integral IP BX, cel mai nou membru al renumitei familii de sisteme Integral IP.