Softer, Soluții integrate la cheie

Sunați pentru suport: + 40 359 402295

Acum poti sa ai acces la programele de televiziune preferate

Societatea SOFTeR CLOUD dorește sa aducă tehnologia zilei de mâine in casele romanilor. Am studiat mai bine de un an de zile ce anume ar fi o soluție care sa vina in sprijinul celor care oferă rețele de televiziune  prin cablu mai mici sau mai mari, precum si o soluție orientata către utilizatorul final care sa-i ofere libertate si o oarecare mobilitate printr-o independență fizică.
Am testat o perioada mai lunga platforma Roku si am constatat ca din punct de vedere tehnic se pliază pe cerințele utilizatorilor din Romania. In primul rând telecomanda nu are butoane alfanumerice, poate fi utilizata deopotrivă de către cei mici sau de către persoane in vârsta. Navigarea se realizează prin simple comenzi sus, jos, stânga dreapta. Navigarea se efectuează prin accesarea de meniuri intuitive.
Nu este nevoie de cablare suplimentara ca si in cazul recepției prin satelit sau microunde. De tot ceea ce are nevoie este alimentarea cu curent electric si conexiune la net care poate fi si wireless. De regula acolo unde este televizorul exista si o priza electrica.
Viteza de conexiune la internet pentru o definiție standard este de 500Kbps variabil, iar pentru o rezoluție de tip high quality este nevoie de o banda de 1.2 Mbps. Aceste viteze sunt disponibile fără probleme in locuințele oamenilor, fiind chiar disponibile si viteze mai mari de 3Mbps pentru conținut de tip HD.
Dat fiind faptul ca vizionarea se realizează prin terminalele Roku, pentru fiecare abonat se va încheia un contract de furnizare, in care se va specifica ca utilizarea serviciilor este permisa doar pe teritoriul României. Suportul tehnic fiind asigurat exclusiv celor care vor efectua apeluri din tara.
Ca si dezvoltare in viitor dorim sa introducem si posibilitatea de time shifting pe o anumita perioada astfel încât abonații sa nu piardă vizionarea programelor favorite, mai ales când contentul care prezinta interes este difuzat simultan pe mai multe canale.
Furnizorii de content vor putea sa aibă acces in acele rețele unde din cauza anumitor neînțelegeri cu operatorii de cablu sau din alte cauze tehnice nu pot sa fie accesați din rețeaua respectiva.

Avantajele platformei oferite de catre SOFTeR CLOUD

  • -Nu mai ești dependent de operatorul de cablu
  • -Nu ești dependent de locația fizica
  • -Ai nevoie doar de o conexiune la net wireless pentru a viziona canalele tale preferate
  • -Terminalul media este foarte mic, încape in palma, il poți instala in spatele televizorului
  • -Telecomanda lucrează prin unde radio si nu prin infraroșu, astfel terminalul nu trebuie sa fie vizibil
  • -Daca ai telefon IPhone sau Android, acesta poate deveni o telecomanda cu ajutorul căruia poți naviga
  • -Terminalul media este dual-band, lucrează pe 2,4GHz si pe 5GHz

castile roku

Peste 450 de canale internationale

Terminalul Roku va este oferit din start cu un acces la peste 450 de canale de televiziune.

Exista sute de canale gratuite, servicii la abonamente precum Netflix, Hulu Plus, precum si alte metode convenabile de a inchiria sau cumpara un film sau show preferat cu M-Go, Amazon, Vudu sau Redbox. Abonatii la cablu pot viziona chiar originalele preferate sau cere servicii de vizionare filme la cerere cum ar fi HBOGo, ShowtimeAnytime, WatchESPN, FOX Now, A&E si History Channel. Spectacolele cele mai bune te asteapta!

450 canale de televiziune

Divertisment pe care ti-l doresti instantaneu

Magazinul de Canale Roku are cea mai mare selecție de canale disponibile de streaming pretutindeni - cu peste 450+ de canale și multe altele care vin într-un ritm alert. Interfața noastră de pe ecran vă permite să navigați prin ecrane, fiind o procedura perfecta pentru a căuta canalele de top și de a lansa filmele mai rapid decât înainte.
-Vizionează la un film nou in fiecare zi. Roku are peste 150.000 de filme si episoade TV disponibile la vârful degetelor  tale, furnizate de către Netflix, Hulu Plus, Amazon Instant Video, HBO GO, M-GO, Vudu, Redbox Instant prin Verizon și multe altele.

-Cu 49 de știri și meteo de canale din Statele Unite și din întreaga lume, Roku este cea mai buna alegere pentru știri și canale meteo. Surse de știri de top includ MSNBC, Fox News, Huffington Post, CNBC și WSJ.

In plus deține o mulțime de alte opțiuni de divertisment:
-Muzica de la Spotify, Amazon Cloud Player, Pandora, MOG, Rdio, VEVO și TuneIn.
-Pachete sport live, inclusiv NBA League Pass Broadband, NHL GameCenter LIVE, MLS LIVE, UFCTV, și MLB.TV Premium.
-Divertisment pentru familie de la PBS și Disney
-Partajare video, foto prin intermediul Facebook, Flickr si Picasa.


Desigur, există, deasemenea, o grămadă de canale care oferă programe internaționale, stil de viață, știri tech, podcast-uri, desene animate, și ... ei bine, ai prins ideea!

screen roku1

screen roku2