Softer, Solutii integrate la cheie

Sunati pentru support + 40 359 402295

Retele de date si comunicatii

Echilibram nevoile, dorintele și prioritățile Dvs. de afaceri pentru a crea un pachet de servicii care acopera orice nevoii. Experiența noastră cuprinzătoare in proiectarea de soluții de rețea include implementari multi-site (WAN) și un singur site (LAN) . Echipa noastră de ingineri detin experiență atât în ​​implementări noi cat și in migrații fără intreruperi sau upgrade-uri al infrastructurii existente.

Proiectam si realizam "la cheie" retele de cablaj structurat pe cupru (cat. 5, 6, 7, +) sau fibra optica, conform normelor in vigoare si cerintele tehnice de teren al beneficiarului. Pentru realizarea sistemelor folosim doar componente certificate pentru a asigura un raport pret/calitate /cantitate optim.

 

switch avaya

Pentru  interconectare    va putem oferi o  gama  larga de echipamente  profesionale  , calculate   in   functie   de   aplicatii:   routere,   switchuri,   gateway-uri,   firewall-uri,   modemuri, convertoare media, etc. Este important sa va maximizati investitia IT eficient, fara a sacrifica performanta sau calitatea. Computerele si serverele oferite de SOFTeR ofera performanta, stabilitate si optiuni eficiente pentru activitati curente de afaceri. SOFTeR   poate contribui la marirea productivitatii dvs., asigurandu-se ca investitia dvs. va rezista in timp.

Servicii LAN

O rețea LAN (Local-Area Network) este o rețea de calculatoare care acoperă o zonă relativ mică. Cele mai multe rețele LAN sunt închise într-o singură clădire. LAN-urile conecteaza, în general, statii de lucru si computere personale. Serviciile noastre pentru retelele LAN includ dar nu se limiteaza la:


-Network design, instalare si suport
-Retele Wireless - WiFi 802.11b,g,n
-Retele Hardware - Avaya, Cisco, Juniper, Fortinet, AMP, etc.
-Realizare de documentatii si diagrame pentru retele
-Intretinere periodica- Upgrade periodic si realizarea de back-up-uri
-Monitorizare trafic
-Monitorizare de la distanta
-Backup-uri- HDD backup - Solutii Disaster Recover
-Suport si furnizare PC si thin client pentru End User
-Troubleshooting
-Instalare, configurare si suport de Web servere
-Instalare si configurare servere virtuale
-Integrarea resurselor existente

Furnizare de solutii Cloud cu unitati thin client de la Igel, disponibile in Romania prin SOFTeR. Mai multe detalii aici

Sisteme de comunicatii unificate

Solutiile oferite de catre SOFTeR simplifica proliferarea tehnologiilor cu care companiile de toate dimensiunile, din întreaga lume, se confrunta zilnic. Va ajutam la eliminarea ineficiențelor și la reducerea complexitatii în domeniul comunicațiilor, astfel ca organizația Dvs. poate sa devina mai productiva și mai receptiva la cerinte, accelerandu-va astfel procesele operaționale și de dezvoltare.avaya office

Solutiile Avaya oferite prin SOFTeR abordeaza provocări comune, cum ar fi sprijinirea clientilor nostri in momentele cand forță de muncă devine din ce in ce mai imprăștiata și incep sa aiba exigente de mobilitate. Aceasta se poate realiza prin gestionarea dispozitivelor personale la locul de muncă, asigurarea accesului la rețea, sau prin oferirea de solutii consistente clienților. Avem solutii creative de afaceri pentru îmbunătățirea comunicării în ciuda bugetelor mici, personal supraîncărcată, echipamente multi-vendor, și arhitectura depășite. Noi va integram cele mai potrivite aplicații, infrastructură și servicii pentru a satisface nevoile specifice ale afacerii Dvs.


Colaborare

Video


Colaborare

Mobila


Experienta

Utilizator


Small

Business


Solutii

Industriale

 

Colaborare Video

radvision softerAfacerile sunt mereu sub presiune pentru ca sa fie mai mult în piață și să concureze mai eficient. Realizarea unei comunicari inteligente mai bune, mai rapide pe plan intern cât și cu clienții și furnizorii este vital pentru succesul afacerii.

Soluții de colaborare video Avaya va ajuta sa:

-Îmbunătăți productivitatea angajaților oricand si oriunde cu instrumente de lucru în timp real
-Îmbunătăți serviciul clienți interactionand "față-în-față"
-Reduceti costurile și pierderile de productivitate asociate cu călătoriile
-Construiti moralul echipei și productivitatea printr-o comunicare extrem de personalizate
-Menține o legătură puternică cu angajați de la distanță și cei mobili pentru o mai mare productivitate
-Generarea de venituri care au impact prin rapiditatea in luarea deciziilor

Small Business

Avaya_ROI_calculatorAvaya are capacitatea de a va oferi comunicarea potrivita pentru fiecare tip de afacere, indiferent de marime fie ca aveți 5 angajați, 50 sau mai mult. Cu AvayaLive ™ Connect sau Avaya IP Office, va puteti dota biroul mic, cu comunicații care să îmbunătățească colaborarea și productivitatea, îmbunătățirea serviciului clienți și sa va reduceti costurile. Soluțiile noastre Avaya pentru afaceri de mici dimensiuni sunt simplu de utilizat, de a gestionat, și ofera o dezvoltare eficienta pe masura ce afacerea dvs. se dezvoltă.

Comunicatii unificate Avaya de la SOFTeR inseamna:
-Realizarea de sisteme de comunicatii pe solutii IP, digital (TDM) sau analogic
-Conectarea la furnizori utilizand trunchiuri analogice, digitale PRI E1 sau SIP
-Capabilități video cu produsele noastre Radvision SCOPIA ® si Avaya Flare® Experiece
-Furnizarea de aplicații pentru toată lumea: personalului mobil, celor din birouri, recepționeri, personalul de la distanță, agenților pentru relatii cu clienți și supervizorilorilori
-Urmarirea, înregistrarea, și realizarea de rapoarte privind apelurile necesar pentru a urmari interactiunea cu clientii
-Contact center, pentru firme care doresc sa tina sub control procesul de vanzare si relatia cu clientii

 

Sisteme de supraveghere video si efractie

Va propunem o gama variata de produse profesionale, destinate pentru satisfacerea oricarei exigente in domeniu. Telecamerele puse la dispozitie de catre Softer sunt disponibile in mai multe categorii cum ar fi: telecamere color simple, telecamere cu rezolutie standard, rezolutie  inalta,  rezolutie  inalta  si  low-light,  telecamere  day/night,  telecamere  wide  dynamic range, telecamere high definition pixel, telecamere cu lentile variofocale integrate, telecamere cu zoom integrat, telecamere minidome, dome, speed dome si telecamere in carcase antivandalism precum si in carcase speciale. Telecamerele au posibilitatea de transmisie a semnalului video analogica si/sau prin TCP/IP.

cctv softer

 

Gestiune Video

Sistemele de gestiune video permit vizualizarea si selectarea imaginilor provenite de la diferite telecamere pe un monitor de control; de asemenea prin intermediul acestor sisteme, telecamerele  se pot orienta, se poate apropia / departa cadrul sau se pot efectua diverse alerte prin comandarea unor dispozitive externe (sirene, telefon, etc.) si efectuarea inregistrarilor pe baza detectiei al miscarii pe ecran. Va oferim sisteme clasice pe semnal video sau pe tehnologie TCP/IP.

Va propunem solutii de recunoastere a numarului de inmatriculare (ALNPR), impruna cu sisteme de acces bariere sau individuale pentru monitorizare trafic.

 

 

Sisteme de detectie si alarmare la incendiu

In zilele noastre este obligatoriu pentru orice tip de cladire sa contina un sistem de detectie si alarmare a incendiilor, iar dupa caz si stingerea acesuia.

Un astfel de sistem are un rol foarte important pentru evitarea pierderilor umane si materiale provocate de incendii.

Tehnologia de ultima ora aplicata in procesul de productie al echipamentlor ne permite in zilele noastre ca sa folosim o singura unitate pentru avertizarea: Deschiderii usilor, spargerii geamurilor, circulatiei  persoanelor  in  spatiile  protejate,  scurgerilor  de  gaz  sau  inundatiilor, protectia perimetrelor ale cladirii, prezentei fumului.

Softer va ofera solutii pentru detectarea incendiilor utilizand produse unor companii de prestigiu in acest domeniu, oferind totodata si solutii personalizate clientilor.Oferim consultanta in proiectare si alegere echipamente, intocmire proiect tehnic, avizare la verificator de foc, achizitia de echipamente si executia proiectului.

schrack seconet centrale

 

Sisteme de securitate

SOFTeR va oferă o gamă largă de soluții de securitate si control acces - inclusiv de control al accesului biometric - pentru a se potrivi cu o gamă largă de aplicații client, incluzand clădiri, parcari auto, birouri si complexe de birouri, agenții guvernamentale, medii campus și medii de înaltă securitate, cum ar fi închisorile, companii aeriene și infrastructuri critice.

Ca si echipamente va oerim un spectru larg de aplicapibiltate cum ar fi:
-Cititoare cu card RFID, sau biometric
-Controllere
-Tastaturi numerice
-Fotocelule cu infrarosu
-Yale magnetice de diferite rezistente la forta
-Yale cu bolturi si blocatoare
-Software de management

 

schrack seconet centrale

 

Sisteme de acces si management clienti in stranduri, aquapark-uri, fitness, bai, centre..etc.

Sistemul de acces oferit de Softer este un sistem avansat de control si plata asistat de calculator fiind adaptat nevoilor speciale ale facilităților de recreere. Sistemul este conceput pentru a controla accesul făcut de personal și cel efectuat de catre clienți, acesta fiind parameterizat și controlat de catre sistem (cum ar fi terminalele punctelor de acces, casele de marcat, tag-urile de citire / scriere dispozitive, etc), procesele de achizitie si emiterea de facturi/bonuri fiscale.

 

softer aqua welness bath solution